Samakab Omar nominert til Amanda pris for beste mannlige skuespiller.

 
Det er med stor stolthet at Nysirkus Bjerke mottok nyheten om at Samakab er nominert til Amanda for beste mannlige skuespiller, for rollen han har i filmen "Natt til 17".
 
Samakab ble medlem av Nysirkus Bjerke under oppstarten i 2007 og har senere gjort mange opptredener, forestillinger, show og events. Som en av de første medlemmene fikk han raskt mulighet til å utvikle ferdigheter i sjonglering, akrobatikk og scene. Tidlig i 2008 var han i Nrk Super barnetv for å vise frem litt sjonglering.
Se videoen her.
 
I årene som fulgte var det mange opptredener i østlandsområdet og en tur til Sverige for å være med på Nordisk Storbykonferanse i Gøteborg. I 2011 så var Samakab med i forestillingen "Crossover" som ble spilt på Scene 2 i Den Norske Opera & Ballet. I scenen "Svanens Død" var det mange som fikk en klump i halsen av samspillett mellom ballerinaene og Samakab. Se videoen fra forestillingen her
 
I det siste året har Samakab vært opptatt av å lage musikk i Bjerke Lydstudio. Han var med på albummet "Signatur" i 2013, hvor artister fra bydel Bjerke ble samlet. Bidraget her er låten hans "Se på meg nå", som han også fremførte under UKM fylkesfinale på Senrum Scene. 
 
Vi har i alle år visst at Samakab egnet seg til å stå på en scene og spesielt tv/film. Det var derfor en fantastisk opplevelse å se filmen "Natt til 17" og så få vite at han er nominert til Amanda. Vi ønsker Samakab lykke til i Haugesund i august og håper av alle våre hjerter at han vinner prisen.
 
Under kan du se en bildesamling av Samakab fra 2007 - 2014. (klikk på bildet for å bla i bilder.)

© 2020 Nysirkus Bjerke

  • Twitter Classic
Twitter
  • Facebook Classic
Facebook
  • c-youtube
YouTube