Bjerke Lydstudio

Bjerke Lydstudio ble etablert i 2012 som en del av Nysirkus Bjerke og et tiltak for barn og ungdom som bor, går på skole eller har en annen spesiell tilknytning til Bydel Bjerke.

Vi tilbyr forskjellige muligheter i studio som innspillinger, produksjoner, vokal og instrumentopplæring med erfarne musikere/produsenter og teknikere.


Studioet har tre plateutgivelser (Trykk Play (2007), Shuffle (2010), og Signatur (2013) ) bak seg med lokale artister fra Bjerke.

Kjente artister som Bjørn Johan Muri, A1, Cir.Cuz, Emir & Lillebror, Atle Pettersen, Pernille Øiestad, JokR, A-LEE, Sirius, Julie Bergan, Nora Foss Al-Jabri, Angelina Jordan og flere andre har benyttet studioet, i tillegg til mange lokale artister i Bydel Bjerke.

 
Signatur - Lyden Av Bjerke

I 2014 tok Bjerke Lydstudio med seg lokale musikere til Scene 2 ved Den Norske Opera & Ballet for å holde to konserter.

"Signatur – Lyden av Bjerke" er en reise i et mangfold av musikalske utrykk. I et puslespill hvor instrumenter fra hele verden møtes i tolkningen av tradisjonelle folketoner og nyskrevet urban musikk, pusher man grensene og skaper et særegent musikalsk landskap. Barn, ungdom og voksne stod sammen på scenen for å gi publikum lyden av Bjerke.

 

Se bilder og video fra konserten her.