Bjerke Lydstudio

Bjerke Lydstudio ble etablert i 2012 i Kulturhuset Påbanens lokaler, som et tiltak for barn og ungdom som bor, går på skole eller har en annen spesiell tilknytning til bydel Bjerke.

Vi tilbyr forskjellige muligheter i studio og instrumentopplæring med erfarne musikere/produsenter og teknikere. Bjerke Lydstudio tilbyr innspilling, produksjoner, instrumentopplæring, vokalopplæring og opplæring i musikkprogrammer som Logic, Pro Tools og Reason. Studioet har i samarbeid med Kulturhuset Påbanen tre plateutgivelser (Trykk Play (2007), Shuffle (2010), Signatur (2013) ) bak seg med lokale artister fra Bjerke.

Kjente artister som Bjørn Johan Muri, A1, Cir.Cuz, Emir & Lillebror, Atle Pettersen, Pernille Øiestad, JokR, A-LEE, Sirius, Julie Bergan, Nora Foss Al-Jabri m.fl har benyttet studioet, i tillegg til mange lokale artister i bydel Bjerke.
 
Signatur - Lyden Av Bjerke

16.12.14

3 desember tok Bjerke Lydstudio med seg lokale musikere til Scene 2 ved Den Norske Opera & Ballet for å holde to konserter.

 "Signatur – Lyden av Bjerke" er en reise i et mangfold av musikalske utrykk. I et puslespill hvor instrumenter fra hele verden møtes i tolkningen av tradisjonelle folketoner og nyskrevet urban musikk, pusher man grensene og skaper et særegent musikalsk landskap. Barn, ungdom og voksne stod sammen på scenen for å gi dere lyden av Bjerke.
 

Se bilder og video fra konserten her. 

Clip Name

I'm a description. Click to edit me​​

My music. Click to edit me

Clip Name

I'm a description. Click to edit me​

My music